Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Шкляр Василь - Ключ

Аудіокнига Ключ - автор Шкляр Василь

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Цей детективний трилер фахiвцi охрестили окультним, еротичним, мiстичним, фiлософським i навiть магiчним. Йдеться про магiю незбагненної таємницi, розгадка якої однаковою мiрою хвилює героя роману, читача i самого автора. "Ключ" перекладено кiлькома мовами, його вивчають за унiверситетськими програмами, обсяг публiкацiй про нього в пресi уже давно перевищив формат самого роману. I це, здаєтьс¤, тiльки початок. Гран-прi конкурсу "Золотий Бабай". Премiя журналу "Сучаснiсть". Премiя журналу "Олiгарх". Лауреат мiжнародного конвенту фантастiв "Спiраль столiть".
Шкляр Василь - Ключ
Рейтинг: 4.5 (140 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Ключ онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
10 відгуків:
Написати
  1. uhfxbirf
    36
    Дякую за книгу! Сподобалась! А от читання невдале, як на мене, якесь надто механічне, виконавець не задумувався над тим, що читає. Багато помилок в наголосах, так що іноді не можна було зрозуміти, про що мова. Жіноче виконання на висоті! Дякую!
  2. Валентин Дубина
    0
    Справді, гарно створено, вмикає почуття, емоції. Навіть якщо є недосконалості при прочитанні вголос, - то це другорядне і зовсім не дратує: слухаєш на одному подиху. Насолоди та жаги Авторові до написання, а нам з вами, читачам - ще і ще зустрічей з книгами які мотивують. Щасти!
  3. Ольга Волошина
    0
    Все ж очікувала від виконавця більшої поваги до українського слова. Принаймні дотримання літературної вимови і наголосів.
    На додачу до всього ще й постійні заміни одних слів зовсім іншими ("мухір" замість міхур, "неземний" замість наземний, ''сіяв'' замість сіяв тощо).
    Прикре враження.
  4. Олена
    0
    Роман, безсумнівно, дуже цікавий. І це не дивно, бо автор Шкляр! А от виконання...Про наголоси вже написали, це просто треш)) Особливо "порадував" марґолІн, так, саме з наголосом на останньому складі! Мабуть, читець мав асоціації з маргарИном чи лімузИном)) Добре, хоч не макарОв чи нАган)
    А взагалі до озвучування текстів ТАКОГО рівня треба ретельно готуватися, принаймні хоча б заглянути в довідкові джерела, якщо зраджує чуття мови. Заради справедливості зазначу, що дикція чітка, є навіть певний артистизм. Але еротична сцена, найяскравіший епізод у творі - ТАКОГО новаторства не чекала. Враження, що читець наздоганяє трамвай, а не описує таку оригінальну сексуальну сцену) Звичайно, це лише моє враження. Успіхів виконавцю! Потенціал є, не вистачає фахового ставлення до справи. 
  5. Гість Ганна
    0
    Навіть не знаю... Автор безумовно талановитий. І текст дуже класний. Але чомусь ця історія взагалі не викликала в мене ніяк почуттів. Трохи цікавості, і все.  
  6. Wolf117
    2
    Дуже вражений!!! Велике дякую автору! Виконавцям також велика подяка! Сподобалось!
  7. Olzushka
    0
    Непоганий детектив, озвучка хороша.
  8. Гість Olga
    0
    Черкаський ліс….. ДЯКУЮ від душі за це))
    Книга цікава, у читача приємний голос
  9. Agatik_
    3
    Мда...озвучка, то окрема тема. А з 19 розділу то взагалі якийсь треш...Просто зіпсований твір, нажаль.
  10. Гість Слухачка
    0
    Книга чудова. А от озвучка.. то щось таке.. то кричав як шалений, наче не міг просто прочитати. От скажіть, ну навіщо кричати читаючи книгу? Інколи хотілося самій кричати і вимкнути просто, але ж блін, цікава книга. І так зіпсована озвучкою.
    Наголоси - хто куди.. одні і тіж слова повторяв по сто раз..
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com