Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Роздобудько Ірен - Все, що я хотіла сьогодні

Аудіокнига Все, що я хотіла сьогодні - автор Ірен Роздобудько

Слухайте онлайн!
Рецензія:
....Сьогодні вона дізналася, що цей сонячний день - її останній день, який вона мусить присвятити собі... Що вона зробить, якщо вона - звичайна молода жінка, життя якої замкнено на простих і зрозумілих речах: дім, робота, чоловік? А всі мрії, бажання і почуття давно вкрилися кригою? Що вона зробить, якщо не звикла до ВЧИНКІВ? До сміливості бути СОБОЮ? До відчуття ЩАСТЯ? Як прожити цей останній день? ...А ви ніколи не замислювались над цим?...
Роздобудько Ірен - Все, що я хотіла сьогодні
Рейтинг: 4.5 (46 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Все, що я хотіла сьогодні онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
6 відгуків:
Написати
  1. Гість Людмила
    0
    Люблю Роздобудько. Слухайте. Не пошкодуєте.
  2. Тетяна
    0
    Слухала з захопленням. *Ніколи не можна готуватися жити, сидячи на дорозі в позиції низького старту, бо ця позиція годиться лише для копняка під зад*. Геніально!
  3. Гість Альона
    0
    Жахлива озкучка. Голос приємний, але читець наче вперше бачить текст - затинається, виправляється, неправильно вимовляє слова 

  4. Людмила
    0
    Мне нравиться, как девочка читает. Очень созвучно с текстом. Как раз, что надо. Слушаю дальше. У Ирен Р. хорошие истории, на грани необычности, так, как и сама бывает убегаешь мыслями в пограничный мистический мир.
  5. Олена Nyvka
    0
    Гарний твір, як і все у Роздобудько. 
    Але виконавиця... Приємний тембр, доречні інтонації, чітка вимова, але.. Справді, часом складалося враження, що текст вона бачить уперше. І справа не в тому, що затиналася на деяких важких словах, то дрібнички. Наголоси, знову ті трикляті наголоси, які можна було перевірити засвоєння заздалегідь у першому-ліпшому довіднику, якби готуватися до читання. "Не прУчалась", "помовчАла", "агонІя", "МірАбо", "Удова КлІко, "Аталасна сукня".... Це лише дещиця з багатьох, на жаль. І зовсім уже підвести автора отим недолугим калькованим "десять годин двадцять хвилин, сімнадцять годин шість хвилин..."
    Шкода, твір заслуговує на більш шанобливе ставлення з боку творців запису. 
    Рекомендую. Терплячим))

  6. Jelena
    0
    Вам не треба озвучувати книги, Таїсія, це не Ваше, вибачте. Книга цікава, дякую автору.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com