Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Семесюк Іван - Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса

Аудіокнига Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса - автор Іван Семесюк

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Поїзд їде на Київ, а головний персонаж люта мавпа з кульком — засинає в тамбурі плацкартного вагону. Цієї самої миті у тамбур влучає небесна блискавка, і персонаж прокидається посеред лісової галявини на планеті Бабуїн у системі Агро Центавра. Там, після співбесіди, його луплять по голові старовинним фоліантом в шкіряній палітурці, він вирубається і оклигує вже в нетрях цієї книжки, з якої має вибратися. Книжка насичена ідіотськими історіями про дегенератів, селюків і духовних вчителів, а персонаж, аби видертися на волю, має взяти участь в кожній з цих історій. Історії подані у вигляді лекцій, написаних у жанрі агромістичного реалізму.
Семесюк Іван - Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса
Рейтинг: 4.5 (35 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Євгенія
    0
    Якось не зайшло через ненормативну лексику
  2. Олександр Петровичь
    6
    Ваув. Нарешті я знайшов гумористичного автора котрий мені до вподоби. Нарешті я маю можливість насолодитися нашим сучасником. Врешті решт не відволікаючись - починаю слухати наступний твір і шукати нові написані, не озвучені. Більше б таких із нормативною, не нормативною лексиками, політичних, аполітичних та головне - гумористичних. Дякую.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com