Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Гуцало Євген - Голодомор

Аудіокнига Голодомор - автор Євген Гуцало

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Об'єктивне бачення тогочасної дійсності спонукало письменника відмовитися від однолінійно послідовного нанизування подій. Зображення загальної катастрофічності людського життя будується на руйнівному - заданому “згори” втручанні репресивної машини у долі персонажів. Незважаючи на те, що чимало з них виконують другорядну чи й епізодичну функцію, кожен із них перебуває у ідейно-тематичній залежності з іншими, як і протагоністами.
Гуцало Євген - Голодомор
Рейтинг: 4.5 (80 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Голодомор онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Гість Микола
    0
    Як прикро мені пані Леся Воронина бачити, що сьогодні, 8 червня 2022 року НЕМАЄ жодного коментаря до цієї книги про найстрашніше ЗЛО, котре нам, етнічним українцям зробили БАТЬКИ тих, хто сьогодні вже 30 років править Україно...А ми цього не бачимо, нам рота затикають та ще й закони приймають про антисемітизм. щоб всі в Україні жили в страху, щоб про справжніх винуватців ГОЛОДОМОРУ, про цих СУК Кагановичів-Рабиновичів, навіть слова не мали змоги сказати тощо! От тому нам нав’язують цифру в 3-4 мільйона загиблих в 1933 році, а фактично, якби правильно, БЕЗ ЇХНІХ ХОХМОЧОК порахували, то вийшло б близько 14-и мільйонів жертв ОКУПАЦІЙНОЇ РАДЯНСЬКОЇ ВЛАДИ на чолі із Сталіним і його оточення з поміж представників племені Кагановича і його одноплемінників!!! Всі це знають, але бояться вчені про таке правду говорити, бо своя сорочка ближче до тіла...
  2. Гість Оксана
    0
    Страшні роки нашої історії. Голодомор це справді винищення українців як нації. Про цей період треба говорити, говорити і говорити, щоб у всіх, від малого до великого закарбувалося це в пам'яті і передавалось нащадкам, щоб знали ворога і берегли свою ідентичність. Дякую автору за твір і пані Надії за неймовірне виконання, слухала і як наяву бачила всіх героїв.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com