Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Хома Анна - Репетитор

Аудіокнига Репетитор - автор Анна Хома

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Що робити самотньому вісімнадцятирічному хлопцеві, який знайомиться з рідним батьком під колесами його авто? Андрій, котрий усе свідоме життя плекав у собі абсолютну незалежність і навіть гординю, не зміг опиратися таким звичайним і звичним для всіх інших почуттям, як любов до кревних. Колись, смертельно ображений, він палав бажанням убити падлюку, яка обдурила його маму. Однак замах на життя віднайденого батька вчиняє хтось інший, а Андрій — головний підозрюваний...
Хома Анна - Репетитор
Рейтинг: 4.5 (90 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Репетитор онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
5 відгуків:
Написати
  1. Микола
    0
    Сподобався. І сюжет, і персонажі, і читець. Поставил 5 зірок
  2. uhfxbirf
    36
    Книга непогана, але затягнута. Марина Ловейко читає дуже неуважно, не задумуючись. Наприклад, "мешти в бОлоті", хоча правильно було б в болОті. І ще були прикрі моменти, коли треба було задуматись, що б то означало...
  3. Галина  ( тежХома,,)) )
    0
    Чудова манера написання! Гарний твір,сподобався дуже! Дякую,автору!
  4. Гість Олена
    0
    Чудовий твір, написання і прочитання теж, не треба звертати аж таку увагу на незначні помилки прочитання, бо це праця людини. Окреме дякую автору, наснаги Вам у праці. Дякую за таку чудову українську мову !!!!! Слухайте українською, бо ми українці. Слава Україні!!!
  5. marta
    0
    Підозрюю, що така манера читання - не заглиблюючись у зміст, але перебільшено емоційно - притаманна колишнім дикторам радянського радіо, до яких належить і Марина Ловейко... На жаль, не лише неправильні наголоси, але й місцями взагалі перекручені слова. Шкода, бо, нагадаю, основне призначення аудіокниг - для людей з проблемами зору.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com