Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Бутова Наталка - Пригоди Макулє і Капулє

Аудіокнига Пригоди Макулє і Капулє - автор Наталка Бутова

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Чому черепахи не тонуть, який він, собакоголовий удав У якої риби зуби ростуть і на язиці, і на піднебінні, а з чиїх зубів виготовляють найгостріші ножиці Яка ріка найдовша у світі, хто такі вчені, що таке кисень і для чого він Як можна побороти величезну білу акулу, як дізнатися, що тукан Токо хоче спати, у якому лісі ростуть і червоні, і рожеві, і навіть чорні дерева Що таке сузір'я На якій планеті йдуть смертоносні дощі, а на якій – буревії з піску Які бувають континенти і океани, і як визначити сторони світу.

На ці та на багато інших запитань малюки отримають відповіді, мандруючи із Макулє і Капулє. Із цими сміливими героями з міста Мандрівників діти поринуть у світ захоплюючих пригод, побувають у тропічному лісі, відчують, як це воно – опинитися в країні дикунів-аборигенів. До всього – математичні завдання, хоч і зовсім не складні, але ж математичні! Разом із героями дітлахи шукатимуть маму Макулє, яка рік тому зникла за дуже і дуже дивних обставин. Хто винен у тому зникненні – пірати, чаклуни-маги, а може… хтось зовсім невідомий
Бутова Наталка - Пригоди Макулє і Капулє
Рейтинг: 4.5 (38 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Пригоди Макулє і Капулє онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Anya7163
    0
    Мні дев'ять!!!
  2. Васіліса
    0
    Дуже цікава казка. Слава Україні❤️‍🩹🇺🇦
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com