Аудіокнига Фаршрутка - автор Іван Семесюк

Слухайте онлайн
Іван Семесюк - Фаршрутка
Рейтинг:
(36 голосів)
4.6
Рецензія    10   31 801
Аграрно-містичні пригоди мавпоукраїнця Томаса Яковича Сироти продовжуються, і він опиняється в центрі спецоперації з порятунку людства в цілому та української державності зокрема. На читача, як на і мавпу, чекають пригоди, а також стихійні лекції з культурної антропології у виконанні Кривавого Пастора, краєзнавця та спеціаліста з індоарійської магії Остапа Вішну, генератора сенсів Репостислава Вакарчука, а також інших, не менш опуклих персонажів, висмикнутих за хвіст з вітчизняних реалій. Дія відбувається в Україні на тлі руйнації Московії, боротьби СБУ з демоном російської государствєнності, перестрілок українських селовиків з лубянською агентурою, та інших історичних обставин. Книжка насичена актуальними культурними мемами, їхнім метафізичним аналізом та рішучою препарацією нашого з вами життя.

Увага! У книзі присутня ненормативна лексика. Бажане вікове обмеження — 18+.

redvid esle

Слухати аудіокнигу Фаршрутка онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
10 відгуків:
  1. Shimpanze
    Мабуть найближче як можливо описати жанр- українське гумористичне міське (або сільське) фентезі. Дуже сподобалось! Вже навіть й український сплатер-панк траплявся десь. Це ну дуже-дуже тішить
  2. Гість Олена
    Дуже правдивий опис росіян! Дякую! Оповідання супер!
  3. Sergii
    Гарна книга! Є відголоски Подерев'янського, прослухав все й за один раз. Авторові дяка! 
  4. Варвара
    Що тут сказати? Хочу ще! 
  5. Ореста
    Дякую! Ця книга - шедевр, бомба! Такої глибини сутності та пророцтва щодо реалій України я ще не осягала! Оповита  тривожною інформацією про військові дії кривавої рашки в Україні я навіть деколи втрачала відчуття моєї присутності - тут я чи посеред героїв твору (масла додавала обсценна лексика, яку я вперше у житті почала толерувати та зрозуміла, що мат корелює  з війною). Найбільше мене надихає розв'язка подій у творі - це Перемога України у що я вірю на всі сто! Іван Семесюк наша сила, гордість і талантище!
  6. Гість Оксана
    Що Іван Семесюк крепкий кацапознавець було відомо давно, а от що він пророк, стає відомо тільки тепер! Божого благословення та творчої удачі талановитій людині!

  7. Гість Людмила
    Цю книгу треба перемістити в розділ Пророцтва.
  8. Петро.
    Як скачать на телефон?
  9. Гість Катерина
    Почала слухати.. сходила на сайт видавництва автора, замовила паперову версію "Томас").
  10. Надія
    Геніально! Радіти антикацапізму не заважали навіть матюки, які ніколи не сприймала. Вони тут органічні й доречні. Як синоніми до "смерть ворогам". Автору - великий респект, буду слухать ще раз, піднімає настрій.
4read.ORG » Українська література » Іван Семесюк - Фаршрутка