Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Іван Семесюк - Фаршрутка

Аудіокнига Фаршрутка - автор Іван Семесюк

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Аграрно-містичні пригоди мавпоукраїнця Томаса Яковича Сироти продовжуються, і він опиняється в центрі спецоперації з порятунку людства в цілому та української державності зокрема. На читача, як на і мавпу, чекають пригоди, а також стихійні лекції з культурної антропології у виконанні Кривавого Пастора, краєзнавця та спеціаліста з індоарійської магії Остапа Вішну, генератора сенсів Репостислава Вакарчука, а також інших, не менш опуклих персонажів, висмикнутих за хвіст з вітчизняних реалій. Дія відбувається в Україні на тлі руйнації Московії, боротьби СБУ з демоном російської государствєнності, перестрілок українських селовиків з лубянською агентурою, та інших історичних обставин. Книжка насичена актуальними культурними мемами, їхнім метафізичним аналізом та рішучою препарацією нашого з вами життя.

Увага! У книзі присутня ненормативна лексика. Бажане вікове обмеження — 18+.
Іван Семесюк - Фаршрутка
Рейтинг: 4.7 (35 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Фаршрутка онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
9 відгуків:
Написати
  1. Shimpanze
    0
    Мабуть найближче як можливо описати жанр- українське гумористичне міське (або сільське) фентезі. Дуже сподобалось! Вже навіть й український сплатер-панк траплявся десь. Це ну дуже-дуже тішить
  2. Гість Олена
    0
    Дуже правдивий опис росіян! Дякую! Оповідання супер!
  3. Sergii
    0
    Гарна книга! Є відголоски Подерев'янського, прослухав все й за один раз. Авторові дяка! 
  4. Варвара
    0
    Що тут сказати? Хочу ще! 
  5. Ореста
    0
    Дякую! Ця книга - шедевр, бомба! Такої глибини сутності та пророцтва щодо реалій України я ще не осягала! Оповита  тривожною інформацією про військові дії кривавої рашки в Україні я навіть деколи втрачала відчуття моєї присутності - тут я чи посеред героїв твору (масла додавала обсценна лексика, яку я вперше у житті почала толерувати та зрозуміла, що мат корелює  з війною). Найбільше мене надихає розв'язка подій у творі - це Перемога України у що я вірю на всі сто! Іван Семесюк наша сила, гордість і талантище!
  6. Гість Оксана
    0
    Що Іван Семесюк крепкий кацапознавець було відомо давно, а от що він пророк, стає відомо тільки тепер! Божого благословення та творчої удачі талановитій людині!

  7. Гість Людмила
    0
    Цю книгу треба перемістити в розділ Пророцтва.
  8. Петро.
    0
    Як скачать на телефон?
  9. Гість Катерина
    0
    Почала слухати.. сходила на сайт видавництва автора, замовила паперову версію "Томас").
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com