Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Воропай Олекса - Звичаї нашого народу

Аудіокнига Звичаї нашого народу - автор Олекса Воропай

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Це неординарний опис народно-календарних звичаїв, а також вірувань й уподобань українців. Автор, доктор слов’янської етнології, доктор природничих наук, використав у нарисах як свої записи, зібрані впродовж багатьох років, так і наукову та художню літературу. Праця розподіляється на чотири частини: “Зима”, “Весна”, “Літо”, “Осінь”.

У книзі відчувається трепетна синівська любов до України, без­межний патріотизм автора, якому довелося зазнати долі емігранта.
Сучаснику, безперечно, буде корисно заглибитися у багатий духовний світ українського народу, згадати неписані закони, якими керувалися у житті наші предки.

Книга розрахована на широке коло читачів. Її матеріали можуть бути використані для проведення обрядів, підготовки свят, а також учителями та учнями на уроках з народознавства.
Воропай Олекса - Звичаї нашого народу
Рейтинг: 4.5 (32 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Звичаї нашого народу онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
3 відгуки:
Написати
  1. Серж Клачук
    85
    💙💛 Багато цікавого! 💙💛
  2. Diushesska
    0
    Дуже цікаво було познайомитись з цією книгою. Я вчитель музики, то ж багато чого відкрила для себе, і можу розповісти і пояснити дітям.
  3. Підпільна Українка
    0
    Чудова книга! Багагато почула пояснень не зрозумілим діям на свята . І ще раз переконалася що кацапи знищували нашу культуру.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com