Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Костенко Ліна - Маруся Чурай

Аудіокнига Маруся Чурай - автор Ліна Костенко

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Перу Ліни Костенко належить ряд прекрасних творів про одне з найнеповторніших людських почуттів. Любовна лірика поетеси вражає чистотою і ніжністю, якоюсь особливою цнотливістю почуттів. Зачаровують її вірші про кохання зі збірки "Неповторність". У них поєднались, здається, непоєднані речі: жіноча таємничість, незбагненність, емоційність, розвихреність і філософська глибина, ясність думки.

Історичний роман у віршах "Маруся Чурай" - перлина української літератури XX століття.

В основу твору Ліна Костенко поклала відому чи не кожному українцю, знану в багатьох країнах баладу "Ой не ходи, Грицю", авторство якої приписується легендарній народній поетесі Марусі Чурай. Перед читачем - широка панорама життя України середини XVII ст. і водночас проблема митця і суспільства, яка переростає рамки зображеного історичного періоду.
Костенко Ліна - Маруся Чурай
Рейтинг: 4.5 (41 голос)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Маруся Чурай онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. N S
    0
    Це шикарний роман! Геніальний! Але!!! тут тільки 24 хвилини з майже півтори годинного твору ;-(  Шукайте. Подих перехоплює від віршів і від самого роману..
  2. Лариса
    0
    Яке проникливе театральне читання, цього шедевру.  Цей твір - це гордість України, це така вершина, досягнувши якої, автор назавжди входить в історію.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com