Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Підмогильний Валер'ян - Невеличка драма

Аудіокнига Невеличка драма - автор Валер'ян Підмогильний

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Твір став продовженням марґінальної теми “Міста”, але в основному зосереджений на любовних колізіях, на протистоянні світлих ідеалізованих уявлень про сердечні почуття та грубо утилітарні ставлення до людини. У машинописній передмові автор наголошував, що своїм новим “неміщанським” твором він намагався викрити соціально небезпечне міщанство, “щось подібне до іржі, що точить нишком залізо дверей, не даючи їм вільно розчинитись. Та, очевидно, був точнішим в одному з останніх листів із Соловків, коли самозізнавався, що у своїх творах переважно мовив про себе, тому мав намір написати “повість про інших людей”. Це певною мірою, стосується фабульно нескладної, камерно ситуативної “Невеличкої драми”, де події відбуваються у київській квартирі, більше однієї доби, що викликає архетекстуальні алюзії на запроваджену класицизмом теорію єдності місця, часу і дії.
Підмогильний Валер'ян - Невеличка драма
Рейтинг: 4.5 (34 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Невеличка драма онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
3 відгуки:
Написати
  1. Акакий Книголюб
    2
    Дякую, мені сподобалося fellow 
  2. Гість Лариса
    0
    Мені дуже сподобалось озвучення книги: приємний голос, гарні інтонації, жодних помилок. Хіба що пряма мова Марти.. Але загалом - дуже гарно. Піду підписуватись на ютуб).
  3. Гість Богдан
    0
    Дякую всім, хто долучився до цієї праці. Гарно вийшло.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com