Золоті ланцюжки – куди ж без них!

Золотий ланцюжок – must have, прикраса на день, на вечір, на всі випадки життя. Мануфактури пропонують ці вироби в широкому асортименті форм, кольорів і довжини. Тому не завжди легко вибрати одну модель.


Золоті ланцюжки – куди ж без них!

Але якщо взяти за орієнтир фактори, на які консультанти Злато радять звернути увагу, то виявляється підібрати підходяще рішення не так і складно. І не дивлячись на те, що золоті ланцюжки доступні у неймовірному різноманітті, все-таки зробити вдале придбання дуже і дуже реально.


Який матеріал краще обрати?

Здавалося б які можуть бути варіації, якщо мова по голд. Всі ланцюжки золоті виконані з однакового матеріалу. Але ні. Золото – це справді найпопулярніший дорогоцінний метал, якщо говорити про ювелірну справу. Це не дивно бо його відрізняє стійкість до часу та велика універсальність.


Але треба пам’ятати, що різні голди мають різні характеристики в тому числі відрізняються візуально. В першу чергу слід звернути увагу на якість золота, адже від цього залежить довговічність і ціна прикраси. Якщо ланцюжок ви плануєте носити часто і протягом тривалого часу, найкраще вибрати 18-каратне золото, яке не боїться активної експлуатації протягом багатьох років, не тьмяніє і є безпечним для навіть чутливої шкіри.


Більш демократичним по ціні є 14-каратне золото і воно також ідеально пасує, коли мова йде про золоті ланцюжки.


Другий момент, який слід взяти до уваги, це колір золота; жовтий, білий або рожевий. Тут все буде залежати від смаків того, хто буде носити ланцюжок. Жовте та біле золото більш класичні та універсальні, елегантні, однаково добре підходять як для жіночих, так і для чоловічих прикрас. Дедалі популярніше рожеве золото має щось більш оригінальне, але на даний момент приваблює переважно жіночу аудиторію. Також все популярнішим стає білий голд, який активно використовують мануфактури саме для створення колекцій, де представлені ланцюжки.


Вибір золотого кольору також буде залежати від вашого тону шкіри. Дійсно, матовий колір обличчя буде поєднуватися з усіма типами золота, тоді як світлі тони шкіри краще поєднуватимуться з білим або рожевим золотом.


Золоті ланцюжки відрізняються не тільки за кольором і видом голда, а і за дизайнерськими рішеннями, які визначає техніка плетіння обрана майстром.


Існує дуже широкий вибір різних способів плетіння (поєднання ланок ланцюга) і це скоріше питання смакових уподобань і стилю.


Умовно розділяють техніки плетіння на:


  1. жіночі;
  2. чоловічі;
  3. унісекс.


Елегантні моделі не тільки легко носити, а вони ще поєднуються з усіма підвісками чи кулонами та будь-якими образами. Більш масивні варіації як правило зустрічаються частіше в чоловічих серіях. Хоча, мануфактури пропонують моделі унісекс, носити які актуально:


  • і чоловікам;
  • і жінкам;
  • і навіть дітям.

Консультанти Zlato допоможуть вам підібрати кращий ланцюжок золотий. Тим більше що придавши прикрасу на шию, можна в аналогічному виконанні купити коштовність на руку. Такий ансамбль виглядає прекрасно. А ще золотий ланцюжок – то чудова ідея на подарунок.

Залишити відгук
Написати відгук
Всього відгуків 0
4read.ORG » Блог » Золоті ланцюжки – куди ж без них!