Аудіокнига Колесо часу. Велике полювання - автор Роберт Джордан

Слухайте онлайн
Джордан Роберт - Колесо часу. Велике полювання
2
Рейтинг:
(11 голосів)
4.6
Рецензія    6   5 370
Новий оберт Колеса Часу - і в руках Ранда аль’Тора та його друзів опиняється легендарний Ріг Валіра. Але не все так просто у сповненому інтриг і підступів світі Джордана, де ніхто ні в чому не може бути впевнений. Приспішники Морока викрадають Ріг та кинджал, від якого залежить життя Мета, тож тепер друзям услід за крадіями потрібно пройти через невідомі міста і землі, через Портальний камінь, щоб дістатися до окупованого шончанами міста Фалме, що на мисі Томан. Тут і мало би завершитись Велике полювання, але чи так це станеться…

Всі книги циклу "Колесо часу":


Ютуб канал диктора


Подякувати диктору за озвучку:
Donatello: BooGaGa
Моно: МоноБанка

redvid esle

Слухати аудіокнигу Колесо часу. Велике полювання онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
6 відгуків:
  1. Марія
    Чудова книга, чудова озвучка, важко відірватись. Скажіть, чи озвучуєте ви і третю книгу з циклу? І якщо так, то коли вона вийде? Можливо десь вже є на платних сайтах? Я б купила залюбки
    1. Admin
      Адмін
      Через кілька днів вийде 3-тя частина, потерпіть трохи. Якщо маєте можливість, то підтримайте диктора фінансово, це допоможе в озвучуванні нових творів. Посилання на канал і донати в описі до книги вище.
      1. Гість Марія
        Ой, чудово 😃 Дякую!
  2. Ельза
    Переклад "Око Світу" українською просто вражає, воно нагадує Загребельного, тими барвами, колоритністю і забуті, майже не вживаними назвами побутових речей , прекрасним прочитанням.
    Дукую.
  3. Гість Лариса
    Книги чудові як і сам сайт. Але з недавніх пір не підвантажуються файли. Мені здається, після того як з'явилася реклама в великій кількості.
    1. Admin
      Адмін
      Доброго дня, кількість реклами не змінилась, тільки дизайн. Якщо її прибрати, ми не зможемо оплачувати сервери та адміністрування. Питання з зависанням книг вирішили, якщо у Вас залишилась ця проблема, пишіть на пошту 4read.org@gmail.com, допоможемо.
4read.ORG » Світова література » Джордан Роберт - Колесо часу. Велике полювання