Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Пепен Шарль - Філософія впевненості в собі

Аудіокнига Філософія впевненості в собі - автор Шарль Пепен

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Щоразу, коли долають сумніви і страх, що нічого не вийде, — читайте цю книжку. Замість перебувати в стані напруження й невизначеності, надихайтеся мудрим досвідом людей, які боролися з невпевненістю в собі протягом життя.

Спираючись на ґрунтовні праці античних та сучасних філософів, психоаналітиків і психологів, а також на досвід великих спортсменів і митців, Шарль Пепен розкриває таємницю віри в себе. Змінюйте стиль життя і вчіться впевненості в собі, простежуючи шляхи Мадонни, Патріка Едлінджера, Жорж Санд, Джона Леннона, Серени Вільямс та інших легендарних людей.

Скористайтеся можливістю раз і назавжди повірити у свої здібності й запам’ятайте головне: упевненими не народжуються — ними стають.

Ютуб канал диктора

Пепен Шарль - Філософія впевненості в собі
Рейтинг: 4.5 (35 голосів)

redvid esle


Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Філософія впевненості в собі онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
1 відгук:
Написати
  1. Ліна
    0
    Дуже НЕ сподобалось.
    Ідеальна книга для релігійних фанатиків чи маньяків: довіряй собі і роби, що хочеш. Неадекватно романтизоване селянство: сам автор явно і пару разів картоплю не саджав. Дуже багато важливого упущено там, де надаються аргументи.
    А починається книга (перша година) цікаво.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com