Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Леся Українка - Блакитна троянда

Аудіокнига Блакитна троянда - автор Леся Українка

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Я – жінка, отже я цариця.
Я підкорила світ. Я підкорила всіх.
Та, Боже, я вчинила
Один страшний, безглуздий гріх…
Я покохала…

Коли слів замало, щоб сказати, що думає серце… Коли небо і земля міняються місцями... Коли залишився лише спомин Його обіймів… Саме тоді хочеться кричати усім, що є в тобі. Кричати так, щоб почув той далекий жорстокий Бог Ізраїля. «Господи! Господи – я тут! Ось тут, Боже мій. Поглянь на мене, подивись, молю тебе». А він вкотре посилає випробовування, вкотре змушує кров стигнути у жилах. «Ти мусиш бути сильною». Але без Нього жіноча сила не варта пелюстка троянди. Без нього світ не світ, життя пусте, усе сіре і гірке. «Вставай!.. Іди!.. Ти віриш?!.»,- чути голос, що піснею лине із блакитних небес. І вона, жінка, здіймається на ноги, розправляє крила і летить.

Жінка, яка зберегла свою жіночність та унікальність у бурхливому леті життя. Без сумнівів та вагань, лише правда, оголені почуття, сплетіння тіл, голосів та неймовірна музика…

«Блакитна троянда» - це історія у ритмі танго.
Леся Українка - Блакитна троянда
Рейтинг: 4.5 (42 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Блакитна троянда онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Любомир
    0
    Добрий день, дуже дякую за вашу роботу. Слухав у виконанні Богдановича Весняні ігри в осінніх садах, це вершина досконалості. От і вирішив прослухати виставу з його участю. Проте, на початку 2 аудіосторінки повторюється текст, прошу виправити.
  2. Гість Тетяна
    0
    Хочу подякувати за бездоганну, надзвичайну акторську роботу, звукорежисуру. Ця аудіокнига, втім, скорочена настільки, що прекрасну психологічну драму Лесі Українки, у якій деталі однаково важливі з ключовими подіями, втрачено. Вийшов ніби реферат життя: родився, оженився, вмер. Зате, якщо потім перечитати цей твір, то він звучатиме в голові цими прекрасними голосами.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com