Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Іванченко Раїса - Гнів Перуна

Аудіокнига Гнів Перуна - автор Раїса Іванченко

Слухайте онлайн!
Рецензія:
У романі відомої української письменниці відтворено історичне минуле "матері городів руських" - Києва. У центрі стоїть образ автора "Повісті временних літ" Нестора, який в ту жорстоку епоху все своє життя присвятив благородній справі утвердження духовності, могутньої сили слова, боротьбі за міцне єднання давньоруських земель, всього східнослов'янського світу. Ніби крізь призму сприймання Нестора показані постаті багатьох державних і громадських діячів Київської Русі і країн, що її оточували, а так само й ряд колоритних представників широких народних мас, які мужньо відстоювали честь роду, племені, держави.
Іванченко Раїса - Гнів Перуна
Рейтинг: 4.5 (24 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Гнів Перуна онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
1 відгук:
Написати
  1. Гість Світлана
    0
    Дуже вдячна вам,що ви подарували мені можливість прослухати "Гнів Перуна".Я люблю історію.Але "Гнів Пенуна"це- і історія,і драма,і лірика , і глибокомислення,і т.д. Раїса Іванченко наче сама там проживала,бачила, чула. І читає книгу жінка глибокої душі. Дуже вдячна всім хто причетний до цього аудіозапису.Бажаю всім здоров'я і щастя
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com