Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Андрухович Юрій - Лексикон інтимних міст

Аудіокнига Лексикон інтимних міст - автор Юрій Андрухович

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Перед Вами одна з аудіокниг, повз яку складно пройти кожному, хто їх слухає. А хто ще не слухає, має чудову нагоду нарешті відкрити цей, без перебільшення, рятівний спосіб долучення до Літератури зайнятих людей, адже і по формі, і по змісту видання як ніколи для цього підходить. «ЛІМ», якщо не «Енциклопедія Андруховича», чи не найпопулярнішого українського живого класика, то щонайменше її Атлас, набір захоплюючих сторінок-ілюстрацій, які, щоразу відкриваючи для себе щось нове, можна гортати безкінечно і безсистемно, що особливо зручно для аудіокниг. Звісно, 111 міст – лише фон, вибраний маршрут заголовками щоденників за кілька десятків років. Насправді ж, Вас чекає подорож не містами, а цілим світом, Світом Андруховича. Автор переміщатиме Вас у часі та просторі, привідкриє завісу таємниць творчості і навіть пустить в інтимні подробиці особистого життя. У вас є шанс провести майже добу з надзвичайно цікавим Художником, Людиною з унікальним життєвим досвідом, яка ділиться ним то скупо, то барвисто, то дражнячи недомовками, то розливаючись відвертостями. Крім всього, Андрухович ще й неперевершений оповідач власних творів, то ж у Вас є щаслива можливість відчути «магію Андруховича» в усій своїй повноті.
Андрухович Юрій - Лексикон інтимних міст
Рейтинг: 4.5 (43 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Лексикон інтимних міст онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
12 відгуків:
Написати
  1. Гість Світлана
    0
    Затягує,немов морська хвиля, про яку йдеться наприкінці... Читайте , тобто, слухайте, не пошкодуєте.
  2. Гість Влад
    0
    Звукове супроводження огидне... навіть початок недослухав....
  3. zzolotko
    0
    а чи є тут можливість завантажувати книгу?

    Технічно - поганенько: відлуння (чомусь майже у всіх укр. аудіокниг таке...)
    Виконавець - норм: читає добре
  4. Масімо
    0
    Не зміг прослухати, вимкнув після Алупки..Нудне якесь ,призанудне...
  5. Марина
    0
    ДЯКУЮ АВТОРУ ЗА ЧУДОВИЙ ТВІР І ПРОЧИТАННЯ!!!
    МУЗИЧНИЙ СУПРОВІД ДУЖЕ ГАРНИЙ!
    ЩЕ РАЗ ДЯКУЮ!
  6. Ольга Бабичева
    0
    Коли почитаю або послухаю Андруховича, аж дихається легше. "Лексикон.." моя улюблена. Для тих, хто ще не слухав: це не путівник, це книга роздумів та спогадів. І чути їх від автора окреме задоволення

  7. Лариса
    0
    Дуже крута книга. Автор читає дуже гарно. Неймовірне задоволення! Дякую!
  8. Костя Фатін
    0
    Шедеврально. Завжди
  9. ninorov-voronin
    0
    Шкода,що немає торент-посилання!
  10. Книговередун
    0
    Подорожі - це один з моїх найулюбленіших станів. Це про життя не тільки в довжину, а й у ширину. Це про пошуки себе і множення емоцій. Саме тому з ентузіазмом взялася за читання “Довільного посібника з геопоетики та космополітики”.

    Атор ділиться 111 інтимними, і не дуже, історіями про 111 міст, в яких йому пощастило побувати.

    Жодні глобуси, атласи й посібники не порівняти з літературною мапою, яку створив Андрухович. Алфавітний путівник по спогадах, не менше. 

    Мені дуже імпонував експериментальний задум книги (виправте мене мемом з Кучмою в коментарях якщо ідея не нова). Хотілося якнайшвидше купити квиток в кудись. Особливо в післяконтрнаступну (так це слово, я його вигадала, змиріться з цим) Ялту. 

    Але загалом захвату ні одна з оповідок не викликала. Чогось цим містам таки не вистачало. Скоріше за все — мене в них :)

    @knyhoveredun
  11. Зінаїда
    0
    Ну чого ви так про Йіглаву? Ніяк... крім наявності лікарні там живе багато циган, їх більше ніж місцевих жителів. Їх не можливо було не помітити, вони - обличчя міста. Вони живуть в центрі міста, винаймають дороге житло, а які весілля справляють, все місто чує і бачить . Діти ходять випрошують у відвідувачів кафе гроші і пиво. Йіглава - місто складів авто і літакової промисловості. Уся західна Україна там працює. А вітрини с магазинах такі совкові)
  12. Nina
    0
    Ця книга це краще що я чула....голос автора зачаровує,затягує....Андрухович то любов❤️
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com