Аудіокнига Майстер корабля - автор Юрій Яновський

Слухайте онлайн
Яновський Юрій - Майстер корабля
Рейтинг:
(117 голосів)
4.5
Рецензія:
Це книга-сповідь літнього чоловіка про його молодість, яка також є і мемуарами самого автора. Це книга про бурхливе юнацтво, про кохання і красу людських дружніх стосунків. Зараз йому за 70 і він має двох синів, але свої спогади він виливає на папір…

Хлопець, яким раніше був чоловік, працює на кіностудії у портовому містечку. Разом зі своїм другом та режисером, Севом, він знімає фільм про море. Через цю картину у них з’являється потреба збудувати корабель. Та не такий бутафорний, що служить лише декорацією… Вони хочуть мати справжній корабель, який ще довго зможе плавати морем! У цьому їм допомагає іще один незвичний персонаж книги - Професор. Цей чоловік є не лише майстром декорацій, але й мудрою людиною, яка не раз дивує у творі своєю проникливістю… Його поради дійсно стають в нагоді, адже в житті хлопця з’являється Таях - харизматична балерина, у яку він по-справжньому закохується. З’являється любовний трикутник.

redvid esle

Слухати аудіокнигу Майстер корабля онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
3 відгуки:
  1. Книголюб
    Дуже цікавий твір! Дякую, що створили цю аудіокнигу, щиро дякую!
  2. Гість Ярослав Коваль
    Цікава. Книжка класс!!!!
  3. Гість ПЕТРО
    Дуже гарний твір. Але успіх твору дуже сильно залежить від того ким і як він озвучений (успіх - маю на увазі на даному сайті і на подібних сайтах).
    У даному випадку Борис Лобода це зробив неперевершено, просто казково. Голос дуже приємний, заворожує. Манера читання просто неперевершена. Велика подяка пану Борису Лободі.
4read.ORG » Українська література » Яновський Юрій - Майстер корабля